Wat is Mingle? Bookmark and Share

Professioneel bezig zijn, interessante contacten leggen, of gezellig een avondje uit met gelijkgestemden? Het leven was een stuk makkelijker toen je dankzij Mingle niet langer hoefde te kiezen.

Mingle stond immers voor: lekker eten, een glas drinken, een fascinerende lezing of amusante workshop, in combinatie met professioneel netwerken.

Op een Mingle-avond maakte je kennis met nieuwe mensen met wie je minstens één ding gemeen had: de interesse om een boeiend sociaal leven met een bloeiende carrière te verzoenen. Mingle was niet geschikt voor wie gek was op saaie zakendiners, wél voor 24-plussers uit alle takken van het professionele leven die te vinden waren voor een avond zinvol vermaak.

Na 8 jaar Maastricht, 3 jaar Antwerpen en occasioneel Hasselt en Eindhoven, zijn de Mingle-avonden begin 2016 gestopt. Maar er zijn toffe, nieuwe initiatieven uit voortgevloeid!

* Think Tank op Pukkelpop. www.pukkelpop.be. In 2016 en 2017 de sprekerstent op het tofste festival van België.

* Forty Two. www.thisisfortytwo.com. Een congrestival voor ondernemers.

* De Culinaire Ring. www.deculinairering.be. Een culinaire Kleine Ring rond Hasselt op autoloze zondag met proevertjes van Hasseltse horeca.

Graag tot ziens bij minstens 1 van bovenstaande initiatieven!

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

 Hasselt
 Eindhoven

Fotogalerij