Besloten sessie Eindhoven: Roald van der Vliet Bookmark and Share


Zonder innovatie geen gouden medaille in Rio 2016
 'Als partner van InnoSportLab De Tongelreep zien we dagelijks de beste wedstrijdzwemmers van Nederland trainen waarbij het iedere keer weer sneller en beter moet. Dat is het mooie van topsport! Juist als je denkt dat de menselijke limieten zijn bereikt, volgt een topprestatie die alles overtreft. In die eeuwige jacht naar zwemrecords speelt sportinnovatie een heel belangrijke rol. Innovatie en topsport versterken elkaar, het één kan niet zonder het ander' - Pieter van den Hoogenband.

Jacco Verhaeren was de coach die anders durfde te denken en innovaties vanuit andere branches toepaste in zijn trainingen. Hierdoor behaalde zijn zwemmers vanaf 1996 op alle nationale en internationale wedstrijden en Olympische spelen medailles!

Tijdens deze sessie zal Roald van der Vliet (Manager van InnoSportLab De Tongelreep) deelnemers op inspirerende wijze vertellen en aan de hand van prachtig video materiaal laten zien hoe bedrijven, de wetenschap en topzwemmers en coaches dagelijks samenwerken om innovatie trainingsfaciliteiten te ontwikkelen en het belang van goed ondernemerschap hierbij. Niet alleen voor betere sportieve prestaties maar ook voor economische- en gezondheidswinst.  

Editie 23 juni 2016

Besloten editie, op uitnodiging van PDM en Irmato.

18u00: Ontvangst op het bordes in het zwemstadion met zicht op de training van de Nederlandse top
19u00: Buffet
20u00: Lezing
21u15: Minglen
23u00: Einde

AanmeldenAanhef:

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

 Hasselt
 Eindhoven

Fotogalerij