Next Mingle Antwerpen | 20 november | Johan Driessens Bookmark and Share

De kracht van enthousiasme!Dagdagelijks stellen we vast in de maatschappij dat mensen sneller en sneller emotioneel uit balans gaan. Ze leven meer en meer in onrust en in frustratie en hebben te weinig drive, passie en enthousiasme. Mensen kiezen meer voor een leven in functie van de maatschappij dan voor hun eigen dromen en doelen! Het is levensnoodzakelijk om voldoende enthousiasme toe te laten in je leven want dat is absoluut de brandstof naar meer levenskwaliteit.

Maar wat is enthousiasme? Hoe vind je het? En hoe kan je het behouden? Tijdens deze lezing neemt Johan iedereen mee in een simpel verhaal over enthousiasme! Je komt te weten wat enthousiasme nu "echt" is, waarom je het verliest en hoe je het via de S.M.I.L.E. techniek super snel kan hernieuwen! Trouwens, enthousiasme is niet enkel belangrijk voor jezelf maar ook voor je omgeving. Het werkt duidelijk heel infecterend, net zoals te weinig enthousiasme dat ook doet! Dus als je een positieve invloed wil hebben op anderen... doe het dan met enthousiasme! Nothing great was ever achieved without enthusiasm!

Spreker
Johan Driessens is in België en Nederland bekend als een inspirerende coach die zijn deelnemers telkens weer weet te enthousiasmeren en in beweging kan zetten om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Na een professionele carrière sinds 2000, die zich vooral afspeelde op het gebied van werving en selectie en een carrière die vooral commercieel georiënteerd was, heeft Johan Driessens sinds 2008 honderden ondernemers en medewerkers van bedrijven succesvol gecoacht, op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Johan ontwikkelde zich de laatste jaren tot een expert op gebied van enthousiasme. Daarbij is het zijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar meer passie, honger, drive en enthousiasme in hun persoonlijke en professionele omgeving. Als bedenker van de unieke S.M.I.L.E.-technologie zorgt hij ervoor dat mensen op een heel eenvoudige en snel toepasbare manier weer meer motivatie en enthousiasme kunnen vinden.

OPROEP
We zullen deze avond via een veiling geld inzamelen voor Pay It Forward Belgium. Als je een product of een dienst ter beschikking wilt stellen voor deze avond, laat dat dan weten via info@minglemoods.com. Op de avond zelf kun je ook nog diensten aanbieden. Elke dienst wordt geveild met een woordje uitleg van de aanbieder zelf. Neem voldoende cash geld mee!

€50,- (waarvan €20,- rechtstreeks naar Pay It Forward Belgium gaat) inclusief entree, buffet, lezing en het boek t.w.v. €20,- 'Enthousiaster leven in 5 dagen! Minder serieus, maar gelukkiger leven...'.
18h00 - 19h00: Ontvangst
19h00 - 20h00: Buffet
20h15 - 21h30: Lezing
21h30 - 23h30: Minglen

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

 Hasselt
 Eindhoven

Fotogalerij