PartnersBookmark and Share

De mingle events worden mogelijk gemaakt dankzij onze partners.
Wil je ook partner worden, stuur een email naar
info@minglemoods.com


Ivengi

Ivengi ontwikkelt websites en (online) applicaties. Wij helpen u om effectieve interactieve com- municatie tussen partijen tot stand te brengen en bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Bent u op zoek naar een onafhankelijke partner die met u meedenkt en innovatieve oplossingen biedt, dan zijn wij u graag van dienst. Voor vele bedrijven hebben wij al succesvolle oplossingen mogen ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op, wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden voor uw communicatie en/of automatisering.


PDM

PDM is een onafhankelijk implementatiebureau met een integraal aanbod van services die gericht zijn op het verbeteren van de rendabiliteit van kapitaalintensieve productiebedrijven. PDM levert haar services aan middelgrote en grote, internationaal werkende industriële bedrijven in Europa en via hun klanten ook in andere delen van de wereld. De branches waar PDM actief is zijn de olie- en gassector, de (petro-)chemie, de energiesector, storage en utilities, de staalindustrie, de mechatronica, life sciences en de farmaceutische industrie.

Voorbeeld van uw afbeelding.


21 Lobsterstreet

An energetic bunch of experts, on the job wherever people and organisations are in need for creativity, innovation and change.
Working on the edge of intellect and intuition, we take on serious challenges and answer with results.
Although experts with individual offerings, one of the reasons we stick together is the offering of great new programs on management development, creative empowerment and more.
Therefore we match to the max and reach for the top.
Where the rubber hits the road, stands for the moment of impact.
The moment of truth.


René Rutten design + communicatie

René Rutten werkt als grafisch ontwerper aan maatwerk en ambitieuze oplossingen voor drukwerk en digitale media. Samen met opdrachtgevers en andere specialisten komt hij tot geïntegreerde no-nonsense communicatie-oplossingen voor gedrukte en interactieve media. Persoonlijk contact, korte lijnen en flexibiliteit zorgen ervoor dat de doelstelling bereikt wordt. Betrokken bij het hele traject, van concept tot en met realisatie.

Voorbeeld van uw afbeelding.


Ontvang de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

 Hasselt
 Eindhoven

Fotogalerij